Algemeen

“Exotisch Fruit van hoge kwaliteit”

Vers exotisch fruit

Exotisch Fruit van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel in exotisch fruit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een unieke b2b webshop waar klanten gemakkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Onze webshop is ontworpen met de klant in gedachten en biedt een eenvoudige en intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt om uw favoriete exotische fruit te vinden en te bestellen.

Ons assortiment omvat een breed scala aan exotisch fruit van hoge kwaliteit, waaronder mango’s, ananas, papaja’s, bananen en nog veel meer. Al ons fruit is zorgvuldig geselecteerd en wordt geleverd tegen groothandel prijzen.

Exotisch fruit wekelijks vers en direct geïmporteerd!

Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit groente en fruit, omdat wij onze producten rechtstreeks uit het land van herkomst importeren. Wij hebben korte schakels binnen onze supply chain waardoor wij verse producten elke week kunnen garanderen.

Exotics Plaza is trots op de directe import en vindt het belangrijk om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. Wij werken samen met lokale boeren en telers. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat onze producten vers zijn en van de hoogste kwaliteit.

Onze supply chain is ontworpen om ervoor te zorgen dat onze producten snel en efficiënt worden geleverd, zodat wij elke week een verse levering kunnen garanderen. Wij begrijpen dat het belangrijk is om gezond te eten en daarom bieden wij alleen de beste kwaliteit exotische groente & fruit aan.

Levering

Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw bestelling snel en efficiënt te ontvangen. Daarom bieden wij een snelle en betrouwbare verse levering:
BESTELD VOOR DONERDAG 16:00 = GELEVERD OP DINSDAG OF WOENSDAG.
Bij het afreken scherm heeft u de mogelijkheid om uw gewenste hefboom dag aan te geven.

Vragen?

Bestel nu bij Exotics Plaza uw assortiment aan exotische groente en fruit en geniet al snel van de vele voordelen die wij te bieden hebben. Wilt u graag meer informatie over lady fingers of heeft u vragen hierover? Dan kunt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen door ons een WhatsApp berichtje te sturen, telefonisch contact op te nemen of door simpelweg ons contactformulier in te vullen. Onze klantenservice staat van maandag tot zondag klaar om je verder te helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *