Visie & waarden

Bij ExoticsPlaza geloven we sterk in het belang van een duidelijke visie en sterke kernwaarden als fundament voor ons bedrijf. We willen graag onze doelen en principes met u delen, en u inzicht geven in hoe we onze organisatie leiden en welke normen en waarden we hoog in het vaandel dragen.

Onze missie

Exotics Plaza wilt haar klanten voorzien van het volledige plaatje namelijk: gemak, hoge kwaliteit producten, goede service en een verse levering zodat u uw toko, supermarkt of horecaonderneming kan voorzien van de verste en beste kwaliteit producten.

Onze visie

Exotics Plaza importeert direct vanuit de bron uit verschillende landen. Hierbij hebben wij nauw contact met de telers en leveranciers, waardoor wij de beste kwaliteit producten kunnen aanbieden.

Onze categorieën

Laat je verassen door onze categorieën

Onze waarden

Exotics Plaza is in het leven geroepen voor zelfstandige supermarkten, toko’s en horecabedrijven. Bij Exotics Plaza staan we in dienst van de klant; we denken met hen mee en blijven ons assortiment vernieuwen. We zijn een dynamisch en vernieuwend bedrijf.

Ons doel

Ons doel? Onze klanten alles bieden: gemak, producten van topkwaliteit en een snelle levering. We zetten bij Exotics Plaza graag dat stapje extra voor onze klanten.