Groothandel groente en fruit

Exotics Plaza (Groothandel groente en fruit) is speciaal opgericht voor supermarkten, toko’s en horecaondernemingen die gespecialiseerd zijn in het verkopen van exotische groente en fruit. Wij importeren onze groente en fruit direct vanuit de bron uit verschillende landen zoals Kenia, Spanje, Thailand, India, Mexico en Honduras. Hierbij hebben wij nauw contact met de telers en leveranciers, waardoor wij de beste kwaliteit producten kunnen aanbieden.

Exotics Plaza wilt haar klanten voorzien van het volledige plaatje namelijk: gemak, hoge kwaliteit producten en een verse levering zodat jij jouw toko, supermarkt of horecaonderneming kan voorzien van de lekkerste, verste en beste kwaliteit producten.

Online Platform

Zoals hierboven al is omschreven zijn wij dus een groothandel in groente en fruit, maar Exotics Plaza is meer dan alleen een groothandel. Wij bieden namelijk onze producten aan op een online platform waar onze klanten gemakkelijk online hun bestelling kunnen plaatsen. Door het aanmaken van een account op onze webshop beschikken onze klanten over een eigen klantenportaal,  waarmee zij op een structurele manier de inkopen kunnen regelen voor het verse assortiment van hun supermarkt/horecaonderneming.

Automatisering

Het idee voor www.exoticsplaza.com is ontstaan vanuit de behoeftes van bepaalde klantsegmenten in de markt. Het concept heeft als doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen in het bestelproces. Eén van de belangrijkste onderdelen hiervoor is automatisering. In partnerschap met DNA is een nieuwe innovatie gerealiseerd in de vorm van een webshop-koppeling. Dankzij de WooCommerce-integratie (webshopkoppeling) worden dagelijks actuele artikelen en de bijbehorende prijzen uitgewisseld tussen FreshERP en de webshop Exotics Plaza. Orders die via de webshop geplaatst worden komen direct als order in FreshERP terecht. Hierdoor kunnen onze klanten op ieder gewenste tijd van de dag online producten bestellen.

Automatisering zorgt voor tijdbesparing 

Automatisering zorgt voor tijdbesparing waardoor wij ons meer bezig kunnen houden met het optimaliseren van andere interne bedrijfsprocessen. Hierdoor groeien wij geleidelijk en kunnen wij steeds betere service verlenen aan onze klanten. Hierdoor kunnen wij ons concept verder ontwikkelen en onze klanten steeds verder ontzorgen.

Onze beloftes:

  • Goede kwaliteit producten
  • Alleen verse producten
  • Mogelijkheid voor mixed pallets
  • Structuur
  • Goede service
  • 1 Leverancier  voor het volledige verse assortiment
  • Gemak

*Bekijk ons volledige beschikbare assortiment aan exotische groente en fruit in de winkel gedeelte van de webshop!

Waarom kiezen voor Exotics Plaza?

Wij zijn erg gefocust op de kwaliteit van onze producten. Wij importeren elke week verse exotische groente en fruit en hebben geen voorraad. Door een goede service te bieden willen wij structuur bieden aan onze klanten, zodat zij elke week worden voorzien van vers exotische groente en fruit dat zij kunnen verkopen in hun eigen onderneming. Op het moment hebben wij 1 verse levering per week (op de Dinsdag) en vanaf een orderwaarde van €400 gratis transport.
Exoticsplaza

Verse producten

Geen voorraad dus alleen verse producten. Korte schakels en direct geïmporteerd

Exoticsplaza

Verse levering per week

Bezorgen op het moment in Nederland en België. Besteld voor Donderdag 15:00 = geleverd op Dinsdag. Vanaf 400 euro gratis transport.

Exoticsplaza

Goede service

Altijd bereikbaar via Whatsapp, Telefoon of E-mail. Gemakkelijk betalen via factuur (7 dagen betalingstermijn, directe bankoverschrijving of iDEAL.

Account aanmaken

Heeft u een eigen supermarkt, toko of horecaonderneming? Maak dan een account aan bij ons op de webshop en profiteer van de vele voordelen die wij te bieden hebben.