Algemeen

DNA realiseert webshopkoppeling FreshERP

Webshopkoppeling

Automatisering door webshopkoppeling

Het idee is ontstaan vanuit de behoeftes van bepaalde klantsegmenten in de markt. Het concept heeft als doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen in het bestelproces. Eén van de belangrijkste punten hiervoor is automatisering. In samenwerking met DNA is een nieuwe innovatie gerealiseerd in de vorm van een webshop-koppeling. Dankzij de WooCommerce-integratie (webshopkoppeling) worden dagelijks actuele artikelen inclusief bijbehorende prijzen uitgewisseld tussen FreshERP en de webshop. Bestellingen die via de webshop geplaatst worden komen direct als order in FreshERP terecht. Hierdoor kunnen klanten op ieder gewenst van de dag online producten bestellen.

Er is ruimte in de markt voor robuuste en schaalbare Cloud software

Wij merken dat er ruimte is in de markt voor robuuste en schaalbare Cloud Software. De groente- en fruitsector is bij uitstek een branche die goed past bij ons DNA. Samen met onze klanten en business partners bedenken we nieuwe innovaties waarvan deze webshop-koppeling een concreet voorbeeld is. We zijn enthousiast over de FreshERP-applicatie en zien veel kansen voor groei en innovatie in de AGF-branche”, aldus Hans de Wit, Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services & Fresh IT Services.

Wij zijn erg enthousiast

Met het FreshERP softwarepakket kunnen wij onze business vergaand automatiseren. Door de webshopkoppeling kunnen wij nu nog meer handel doen en zien we een toename in onze online sales. Het is fijn dat DNA, door de overname van FreshERP, nu volop inzet op groei binnen de AGF-branche en innovatie aanjaagt. Als tevreden gebruiker werken we uitstekend samen met de ontwikkelaars en bedenken we graag nieuwe ideeën!

Volledige Artikel

Interesse in het volledige artikel?

Lees het volledige artikel op www.agf.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *